Efectuati curatare laptop la domiciliu in sector 3?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparatii laptop la domiciliu Bucuresti – Curatare laptop

          Intrebare adresata de Andrei B.

Buna ziua domnilor,

Numele meu este Andrei B., locuiesc in Bucuresti, sector 3, str. […] si va solicit serviciile. Spuneti-mi daca aveti posibilitatea sa veniti la domiciliul meu pentru curatarea laptop-ului sotiei mele. Dupa aproximativ 10 minute de utilizare, acesta se inchide. Consideram ca este praful cauza problemei discutate, deoarece ultima data, inainte sa-i facem curatarea, simptomul a fost identic.

Raspuns:

Buna ziua domnule Andrei!

Presupunerea Dvs. este verosimila, din moment ce laptop-ul se inchide dupa aproximativ 10 minute de utilizare. In momentul curatarii laptop-ului, vom adauga inclusiv pasta termoconductoare la cooler-ul procesorului, gratuit, pentru dumneavoastra.

Specializarea noastra este, dupa cum stiti, reparatii laptop si calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon completat in formularul de contact pentru a stabili o intalnire. Va multumim pentru mesaj si va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .