Problema la calculator si laptop. Reparatii calculatoare domiciliu

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparatii calculatoare la domiciliu Bucuresti

          Intrebare adresata de Mihail B.

Buna ziua dragi domni,

Va solicit serviciile pentru un calculator si un laptop, ambele personale. Problemele acestora sunt urmatoarele:

Un bun prieten a reinstalat sistemul de operare – Windows XP – pe laptop. Totul normal, mai putin clip-urile de pe Youtube. Se vad sacadat. Driverul este instalat corect. In sistemul de operare driverul video nu-mi creeaza nicio problema. Ca browser, folosesc Moxila Firefox. Care considerati ca este problema?

In ceea ce priveste calculatorul, desi video-urile se vad corect pe Youtube, sunetul se da singur mai incet sau mai tare, de multe ori la extreme, fara sa-i fi dat o comanda in acest sens. Problema este similara si-n cazul in care pornesc o melodie in Winamp sau ma uit la televizor prin TVTuner. Efectuati reparatii calculatoare si laptop la domiciliu in sector 1 Bucuresti?

Raspuns:

Buna ziua domnule Mihail!

Referitor la laptop, cauza problemei, cel mai probabil – si spun acest lucru deoarece nu am laptop-ul in fata pentru o diagnosticare exacta -, este de la Adobe Flash Player, pe care-l puteti descarca de AICI. Youtube permite browser-ului Dvs. sa vada videoclip-urile, insa le vede sacadat, deoarece nu este instalat Flash Player-ul. Pentru a verifica daca intr-adevar de aici provine problema, intrati pe o pagina unde, pentru a o vizualiza, este necesar sa aveti instalat programul despre care discutam. Spre exemplu, pagina de la RCS-RDS DIGI, prin care se verifica viteza de la Internet – pagina o puteti accesa apasand AICI. Daca va afiseaza pe ecran “Este necesar sa instalat Adobe Flash Player pentru a vizualiza acceasta pagina” instalati acel program si totul va functiona perfect, inclusiv pe Youtube.

In ceea ce priveste calculatorul, problema poate fi de placa de sunet a calculatorului sau chiar de la boxele Dvs. Tind sa cred ca problema este de la boxe, dar nu este exclusa si prima varianta. Unii tehnicieni ar spune ca problema poate fi inclusiv de la driverul audio, dar nu raliem la aceasta opinie.

Specializarea noastra este reparatii laptop si calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon completat in formularul de contact pentru a stabili o intalnire si vom constata cu exactitate problema la domiciliul dumneavoastra si, bineinteles, o vom remedia.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .