Problema Windows – merge greu. Instalare Windows la domiciliu?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu

Intrebare adresata de Stefania D.

Buna seara! Nu este prima data cand constat faptul ca laptop-ul, desi este performant din punct de vedere al componentelor, imi merge greu. Windows-ul porneste in mai mult de 7 minute, paginile la Internet se incarca exagerat de greu si programele ruleaza cum nu se poate mai rau :). Cred ca problema este la sistemul de operare – Windows 7 pe 64 bit.

Apelez, asadar, la serviciile dumneavoastra. Buna mea prietena, Andreea, mi-a spus ca ati fost la ea pentru efectuarea unei reparatii la laptop, ce-i drept, de natura hardware si nu software, si a fost foarte multumita. Va solicit si eu ajutorul pe aceasta cale. Locuiesc in sector 3, str. […]. Cand putem stabili o intalnire?

Raspuns:

Buna seara, Stefania!

Ii multumim prietenei tale pentru aprecieri, pe aceasta cale. Ne bucuram ca acum laptop-ul ii functioneaza perfect – am luat legatura cu ea. In ceea ce priveste laptop-ul tau, problema pare a fi, intr-adevar, de la sistemul de operare – Windows 7.

Specializarea noastra este instalare Windows la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Te vom contacta maine dimineata in vederea stabilirii unei intalniri.

Iti dorim o seara excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .