Reparatii calculatoare Bucuresti. Instalare Windows

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu in Bucuresti

Bună seara! îmi cer scuze pentru deranj. Am cumpărat și eu un laptop Asus model 550j – free dos -. Am încercat sa pun windows pe el. Am instalat, in cele din urma, Windows 7 pe 64 bit., deoarece Windows 8 nu am. Nu pot instala driverele. Nu citește usb pe nici unul din cele 3 porturi si  nu se conectează la internet de niciun fel. Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 3 in Bucuresti? Unde credeti ca este problema?

Raspuns:

Buna seara! Pentru a instala Windows pe un laptop free dos, este necesara parcurgerea unei proceduri, alta decat cea standard. Sa presupunem ca Dvs. v-ati descurcat. Dupa instalare, trebuie sa existe cel putin doua usb-uri functionale – pe usb 2.0 -. Laptop-ul poate avea, in plus, usb 3.0, care, intr-adevar, nu functioneaza fara drivere.
In ceea ce priveste varianta de Windows instalata – x64bit -,  este foarte bine, dar trebuie sa verificati daca producatorul pune la dispozitie drivere pentru varianta aceasta de Windows la laptop-ul Dvs.

Este posibil ca inclusiv driverul ce permite accesul la internet sa lipseasca, de aceea, aveti nevoie de o placa wireless externa, cu ajutorul careia va conectati la Internet si descarcati driverele ori un stick cu Internet portabil 3G (spre exemplu stick de la Digi – Digi net mobil -, de la Orange sau Vodafone).

Va ajutam cu multa placere. Specializarea noastra este reparatii calculatoare in Bucuresti, la domiciliul clientului. Va contactam in cursul acestei zile si stabilim o intalnire.

Va dorim o zi excelenta!

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .